Ja, daar zit je dan met je goede bedoelingen…. wat vaker de weblog bijhouden….ahum…
Nu is het natuurlijk wel zo dat in het eerste jaar van een nieuwe pup er wel heel erg veel valt te vertellen. Daarna is het een kwestie van stapjes vooruit zien te maken.  Sinds ik in januari aan het conservatorium in Amsterdam begonnen ben met de post HBO opleiding ‘Muziekeducatie – Musicians for Music Education’, heeft de training van Sverre min of meer stil gelegen. Het zijn gewoon een paar verschrikkelijk drukke maanden geweest. Zo’n serie komt er nog een keer aan vanaf september tot en met december. Dan is de opleiding afgerond en hoef ik in mijn weekrooster hopelijk niet meer het ene gat met het andere te vullen.
Genoeg geklaagd! Nu is het vakantie en train ik me helemaal suf met Sverre 🙂
Het gaat momenteel ook best goed. Na een periode waarin hij heel erg onzeker was, begint hij nu weer wat meer bravoure te krijgen. Niet dat hij nou ineens een branieschopper is hoor. Soms heeft hij nog wel wat extra aanmoediging nodig.
En aangezien we dit jaar niet op vakantie gaan, kan ik me helemaal op hem concentreren. In augustus doe ik in ieder geval 1 knjv proef (bij een 2e sta ik reserve), 1 diplomadag en 1 veldwerkclinic. Hopelijk in september nog een knjv proef (ook reserve) en dan in oktober nog een workingtest. Afgelopen jachtseizoen mocht Sverre een dag mee op jacht maar helaas was hij toen geblesseerd (gescheurde voetzool). Wellicht in het komende seizoen nog een keer een mogelijkheid.
Hieronder een korte impressie van de training van afgelopen week

hebbes!

hebbes!

geduldig wachten tot we aan de beurt zijn

geduldig wachten met Ziva tot we aan de beurt zijn

_DSC6471

terug van een lange sleep: over het veld (90 m), haak naar links (60m), door het bos (20m), uit het bos een haak naar rechts en dan nog een syuk over het veld (60m)

terug van een lange sleep: over het veld (90 m), haak naar links (60m), door het bos (20m), uit het bos een haak naar rechts en dan nog een stuk over het veld (60m)

door de bramen en andere troep

Over water, dan door de bramen en andere troep om nog een keer over water te gaan. Dummy zoeken en zelfde weg weer terug

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s